lauantai 19. joulukuuta 2015

DIY Matte Nails

Eikö mattapintainen lakka kynsissä olekin aika kiva? Mutta mattapintaisen pinnan jättäviä lakkoja huonosti saatavilla? Jos löytyy jostain, niin väri ei ole kiva, ei ainekaan täydellinen? Haluaisit lempparilakan mattaversiona?

ONNISTUU!

Olen niin kynsissä kuin huulissakin mattaisuuden ystävä ja olen huomannut etsiessäni mattatuotteita, ettei valikoima ole kummassakaan kovin hääppöinen. Ei löydä sitä mitä haluaisi ja sehän turhauttaa! Taannoin ratkaisin ongelman huulipunien kanssa, mutta nyt päätin kokeilla kikkaa, joka lupaa mattapintaiset kynnet ihan tavallisella kynsilakalla!

Aluksi vain lakataan tavallisesti haluamallaan kynsilakalla ensimmäinen kerros ja annetaan kuivua. Tässä vaiheessa laitetaan kattila, jossa pieni määrä vettä, levylle kiehumaan. Sitten lisätään toinen kerros lakkaa ja kun se on vielä märkä otetaan kattila levyltä ja viedään kynnet siitä nousevaan höyryyn ja annetaan höyryn tehdä taikansa. Varokaa polttamasta itseänne! Kynsiin ei myöskään saisi kondensoitua vettä, ettei pinnasta tule epätasainen.


Ensimmäisen kerroksen jälkeen


Käytin Lumenen Gel effect kynsilakkaa värinään Ennen iltaa. Pinnasta ei tullut ihan täysin tasainen näin ensiyrittämällä, sillä aluksi laitoin kynnet ehkä vähän liian lähelle höyryä, mutta tuli niistä silti tosi kivannäköiset! Next time I know better :)

2 kommenttia :

  1. Uu vau! Enpä oo kuullutkaan tämmöstä! Pitää kokeilla joskus :) hienot on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo mäkin sattumalta törmäsin kun googlailin mattakynsilakkoja, aika kätevä konsti kyllä! :)

      Poista

Kiitos kaunis ♥