tiistai 30. elokuuta 2016

Best of Weekend

TAPAHTUMA:
Ystäväni kanssa yhteinen 25v synttäreiden vietto lauantaina (kuka sanoo, etti niitä voisi juhlia useampaan kertaan?). Päätettiin viettää iltaa oikein pitkän kaavan mukaan tehden ruokaa, laittautuen rauhassa, juoruten kunnolla ja lopuksi vielä yökyläillen. Oli parhautta ♥

RUOKA:
Lauantai-illan reseptikokeilu: valkosipuli-parmesaaniperunat - taivaallisia! Niiden kaverina possupihvit ja paistettu parsakaali kastikkeineen maistuivat myös hyvin.

PUHEENAIHE:
Meikkaus! Harvemmin tulee puhuttua, mutta ystäväni pyynnöstä pidin hänelle pienen meikkikoulun.

APLIKAATIO:
Snapchat! My storya tuli päivitettyä kyllä tiheään tahtiin. Löydyn muuten nimimerkillä Zarrdis!

OSTOS:
Tuo kuvissa näkyvä pitsinen kynähame. Istuu just täydellisesti!

BAARI:
Rymy-Eetu. Ensimmäinen visiitti, josta tuli kyllä kertaheitolla myös yksi ikimuistoisimmista! Meno oli hyvä - joskaan en suosittele kenellekkään ilman tukevia pohjia - mutta pöydät hyvinhyvin vaarallisia - joten en ehkä sittenkään suosittele niitä tukevia pohjia. Henksu on ilmeisesti tottunut nilkan nyrjähdyksiin, sillä jääpussi löytyi supervauhtia! (Omat koipeni pysyivät ehjinä, enkä paljasta kenelle sattui köpelösti - Saattaa tosin olla, että henkilö esiintyy joissain näissä kuvissa..)

SARJA:
Gilmore Girls! Koukuttava hyvänmielensarja, jota tuli katsottua jakso jos toinenkin perjantai-iltana.

TREENI:
Lauantaiaamun cardio step & strength Espoonlahden Elixiassa. Tiukkaa settiä!

SUORITUS:
Selvitä useasta mutkasta ja liikenneympyrästä maailman jäykkärattisimmalla autolla sunnuntaiaamuna mäkin drive-Iniin, kun kädet tärisi muutenkin edellisen illan jäljiltä.

IDEA:
Keskittyä seuraavat 1,5 viikkoa terveellisiin elämäntapoihin ennen Prahan reissua!

HETKI:
Kun pääsin sunnuntai-iltana kotiin, suihkuun ja puhtaisiin lakanoihin pedattuun sänkyyn nukkumaan - silloin kiitti itseään, että oli ollut perjantaina niin reipas ja siivonnut.












2 kommenttia :

  1. Ihana postaus, kärkisijoilla mökkipostauksen kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni hyvä, että on omat suosikit löytyneet! :) Joskin johtuneen varmaan siitä, että itse seikkailet kyseisissä postauksissa ;D

      Poista

Kiitos kaunis ♥