tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulun Parhaat

Joulu taas mennä hujahti! Pyhät vietettiin perheen kesken Mikkelissä, missä äiti oli taas ahkeroinut ja joulupöydässä oli tarjolla hyvin kokonaisvaltainen kattaus. Jälkiruokapuoli tehtiin sitten perinteisesti yhdessä äidin kanssa! Kymmenet kynttilät, jouluvalot ja kukat pitivät yllä kaunista tunnelmaa koko joulun. Mikkelissä oli vielä onneksi luntakin, niin se osaltaan auttoi joulufiiliksen löytymistä. Oli ihana rauhoittua vain olemaan ja sain jätettyä jopa treenikamppeetkin kotiin! Ajattelin nyt kertoa kuvien kera, mitkä olivat tämän joulun parhaat jutut!

Paikka: Mikkeli, Otava, äidin luona

Tapahtuma: Yhteinen aattoillan jouluateria ja vierailu joulupäivänä mummin luona. Otettiin mm. selfie mummin kanssa!



Ruoka: Kinkku oli tänä vuonna erityisen onnistunutta ja maistui erityisen hyvälle äidin tekemän makean sinapin kanssa!

Jälkiruoka: Propsit menee äidin kanssa ideoimallemme jälkkärille, joka sisälsi piparimurskaa, mascarponekermavaahtoa ja itse tehtyä karpalokiisseliä ♥

Juoma: Punaviiniglögi!



Onnistuminen: Piparkakkurahkalla ja banaanilla täytetty suklainen naked cake! Mikään ei mennyt sen teossa pieleen, kuten tapana on uusien reseptien kanssa vähän ollut.. Tosin kuvausvaiheessa päällä olleet piparit olivat kerenneet  jo vähän lörpsähtää, kun aattona ei kukaan jaksanutkaan enää maistaa (tai kuvata) kakkua vaan se jäi joulupäivään.

Epäonnistuminen: Punaviinit uudella valkoisella neulepaidalla - sen siitä saa kun kommunikoidaan käsillä!

Saatu lahja: Toivomani muumimuki ja sitten sain myös rahaa, jolle tiedän täydellisen sijoituskohteen! Kaikki lahjat oli kyllä mieleisiä, kiitos vain kaikille! ♥

Annettu lahja: Iskä oli ainakin tyytyväinen saamaansa juomapulloon ja pikkuveli hierontalahjakorttiin!



Leffa: Rare Exports. Muita ei itseasiassa tullut nähtyäkään, vaikka uhkailin kovasti katsovani! Kyseinen pätkä oli hyvä ja vähän pelottavakin!

Puheenaihe: Ihmissuhteet, niin hyvässä kuin pahassakin!



Seuraavaksi katseet käännetäänkin kohti uutta tulevaa vuotta ja sen juhlistamista! Miten teidän joulut meni ja mitä suunnitelmia on vuodenvaihteelle? :)


2 kommenttia :

  1. Aivan ihana tuo kakku, siihen olisi kiva saada resepti!! :) Oma jouluni sujui rennoissa merkeissä rakkaiden ihmisten kanssa, vaikka kaksi kolmasosaa meistä päättikin sairastua jouluna :D Flunssasta ja kuumeesta huolimatta meillä oli tosi kivaa yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pistän reseptin loppuun! :) Tosi kiva kuulla, se juuri joulussa onkin parasta! :) Tänä vuonna taisi olla puoli Suomea kipeenä :/ Meidän perhe tosin välttyi tautiaallolta.

      Kakku on siis tehty tämän ohjeen mukaan: http://hellajahoukutus.blogspot.fi/2015/12/piparkakkukakku.html

      Paitsi että täytteeseen tuli poikkeuksellisesti 3 prk piparirahkaa, 3 prk tuorejuustoa, 1,5dl tomusokeria ja väliin meni kahden sijaan 4 banaania! :)

      Poista

Kiitos kaunis ♥