maanantai 30. lokakuuta 2017

Mitä pöytään Halloweenina?

Monet kerkesivät varmasti viettää halloweenia jo menneenä viikonloppuna, kuten mekin kaveriporukan kanssa, mutta osalla juhlinta sijoittuu vasta ensiviikonloppuun! Tässä tulisikin hyväksihavaittuja tarjoiluehdotuksia hirveän herkullisiin juhliin! Parasta näissä tarjottavissa on maun lisäksi se, ettei pöydän koreaksi laitto niillä vie vararikkoon ja herkut ovat itseasiassa aika terveellisiäkin! Reseptit löytyvät alta!

Syömisten lisäksi panostin vähän kattaukseen ja koristeluun. Pöytää päällystivät valkoiset pitsiliinat, joiden päälle oli aseteltu mustia pöytä- sekä kruunukynttilöitä, hopeaa serpentiiniä ja pieniä muovihämähäkkejä. Lisäksi esillä oli vihreällä elintarvikevärivedellä täytettyjä "myrkkypulloja", joilla pystyi halutessaan värjäämään drinkkinsä vastenmielisen vihreäksi! Tuliaisena sain myös aivan mahtavan karkilla täytetyn mustan pääkallon, joka sopi kattaukseen paremmin kuin hyvin!

Postauksen lopussa vielä oma halloweenlookkini!




HALLOWEEN BOOLI

1,5 l punaviiniä
1,5 l sitruunalimpparia (käytin lightia)
1 kpl veriappelsiini
100 g kuningatarmarjoja (Rainbow)

1. Viipaloi veriappelsiini.
2. Kaada nestemäiset ainesosat boolimaljaan.
3. Lisää veriappelsiinisiivut ja jäiset marjat.





WASABIMUNAT

15 kpl keitettyjä kananmunia
1 kpl avokado
1 rkl wasabia
Seesaminsiemeniä
Suolaa
Valkopippuria

1. Keitä kananmunat täysin kypsiksi.
2. Halkaise munat ja kaavi keltuaiset talteen astiaan.
3. Riko keltuaisten rakenne. Sekoita muussattu avokado ja wasabi keltuaisiin. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
4. Täytä valkuaisten puolikkaat tahnalla.
5. Ripottele  päälle seesaminsiemeniä (valkoisia tai mustia).





HALLOWEENIN HERKULLISIN JÄLKKÄRIKULHO

1 pkt suklaakeksejä (käytin gluteenittomia)
2 kpl banaania
100 g kuningatarmarjoja (Rainbow)
300 g maustamatonta tuorejuustoa (käytin 7,5%)
250 g mascarponea
Vihreää elintarvikeväriä
Erytritolia (kaloriton vaihtoehto sokerille)
(Vihreää hattaraa)

1. Hienonna keksit hienoksi murskaksi (hedelmäpussissa helppo murentaa)
2. Laita puolet keksinmuruista astian pohjalle, päälle viipaloidut banaanit ja sitten kohmeiset marjat.
3. Sekoita tuorejuusto ja mascarpone keskenään. Makeuta erytritolilla ja lisää elintarvikeväriä, kunnes sopivan vihreää. Kaada seos marjojen päälle.
4. Käytä loput keksinmurut päällisen koristeluun. Lisää halutessasi vielä vihreää hattaraa päälle juuri ennen tarjoilua.

Mekko NLY | Kaulakoru Cybershop | Tekoveri Cybershop | Piilarit ColorYourEyes.com

Hauskaa ja herkullista halloweenia! 🦇

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

4 kommenttia :

Kiitos kaunis ♥