tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kauneussuosikkeja

Lupailin edellisessä postauksessani listata viimeaikaisia suosikkejani ja nyt niitä olisi sitten tarjolla! Itseasiassa niitä tulikin niin paljon, että ajattelin jakaa postauksen kahteen osaan, jotta säästytään kuvavyöryltä. Olen siis löytänyt paljon uusia luottoyksilöitä varsinkin kosmetiikan saralla. Lisäksi olen hurahtanut kevään myötä vielä enemmän kukkiin ja niitä onkin tullut kannettua viikoittain kotiin. Varsinkin tulppaanit on vieneet mun sydämen, sillä ne on niin ihanan raikkaita ja elegantteja. Ja KEVÄISIÄ.




Sitten niihin kosmetiikkasuosikkeihin. Ensimmäiset esittelemäni tuotteet ovatkin hyvänä pohjana tälle jutulle, sillä niillä saa meikkipohjan kuntoon! Olen aikaisemmin valittanut kuivasta ihosta ja kuinka varsinkin kasvojen iho on ollut lähes mahdotonta saada kosteutettua ja kuinka se hankaloitti meikkaamista. Meikkipohja on ollut varsinkin loppupäivästä kaikkea muuta kuin tasainen.

Meikkipohjan tasaisuuteen ja varsinkin huokosten häivyttämiseen on auttanut loistavasti uusi tuttavuuteni e.l.f sarjan Hydrating Face Primer, joka kosteuttavuutensa lisäksi sisältää A-, C- ja E-vitamiineja. Se tuo äärimmäisen sileän pinnan kasvoille ja kiinnittyy hyvin. Sen käytön jälkeen ei ole ollut kuivia länttejä kasvoissa, mitä taas monet muut primerit eivät ole ehkäisseet, ja meikki on pysynyt muutenkin hyvin paikoillaan.

Koska aikaisemmin käyttämälläni meikkivoiteella, joka ei muutenkaan ollut kovin peittävä, oli vielä tapana alkaa kuultaa pahasti läpi paljastaen kaikkea, mitä ei olisi pitänyt, niin pistin sen vaihtoon. Älkää ymmärtäkö väärin, käyttämäni L´orealin True Match Superblendable on oikein bueno meikkivoide, mutta ei ollut nyt tämänhetkiseen tarpeeseeni sopiva. Päätin siis kokeilla uutta kehuttua superpeittävää, mutta kevyttä Vichyn Dermablendiä.

Se tekee kyllä mitä lupaa. Tosin silmänympärille tummuuteen kaivataan silti peiteainetta muualta. Harmikseni Dermablendin kaksi vaaleampaa sävyä ovat itselleni epäsopivia ja kuvassa oleva tummin on sitten vähän liian tumma näin talven jälkeen. Kesällä se toimii varmasti hyvin, mutta nyt pitää vielä laittaa vähän jotain vaaleampaa meikkivoidetta sekaan. Pelastus kyllä kun iho-ongelmia ilmenee! Ei tule ollenkaan pakkeloitua pintaa vaan meikkivoiden levittyy kauniisti, tasaisesti ja ennen kaikkea ohuesti.




Sitten osiin, joissa saa olla väriä eli huuli- ja kynsimeikkiin! Tosin näissä väreinä on hyvin neutraaleja nuden sävyjä. Tässä kohtaa todellakin totean, että kaikki ylläolevat valintani osui ja upposi! Rakastan noita värejä ja sitä mitä ne saa aikaan! Kuvassa taimmainen huulipuna on Maybellinen Coloursens sävy Tantalizing Taupe, joka on aivan täydellinen arkikäyttöön. Se on hiukan rusehtava nude, joka peittää sopivasti, jottei alle tarvitse pahjustustuotteita ja lopputulokseksi jää sopivan luonnollisen näköinen look. Se lisäksi tuoksuu huumaavalta ja jättää pehmeän kermaisen tunteen huulille.

Toinen huulipuna kuuluu supersuosion saavuttaneeseen Kate Mossin Rimmelille suunnittelemaan meikkiperheeseen. Se on sävyltään #42 ja kyseessä on mattahuulipuna, jossa on erinomainen pigmentti. Sen nuden sävy on vähän tummempi ja sopivan viileä luoden täydelliset vaaleanruskeat huulet!

Sitten vielä tuo kynsilakka, joka myöskin on Rimmelin tuotantoa. Kyseessä on muuten aika ihme merkki: markkinoiden alhaisimmat hinnat, mutta loistotuotteita on useita! En esimerkiksi ole löytänyt miltään muulta merkiltä yhtä hyvää eyelineriä, kuin Rimmelin kartionmuotoinen nestemäinen puteli, näin asiasta poiketen. Linja pitää siis myös kynsilakoissa, tai ainakin näissä 60 Seconds Super Shine lakoissa, sillä muita en ole kokeillut. Tosi miellyttävä levittää, paksu, peittävä koostumus ja kuivui ajassa, jonka lupasi! Sävy Caramel Cupcake on vain omaan silmääni kutakuinkin täydellinen, liilaan taittava beige, joka luo kynsistä jotenkin tosi hienostuneen näköiset.

Aika paljon tuli käytettyä sanaa täydellinen, mutta kun oli, niin mitäs sitä säästelemään! :D Huomenna olisi sitten luvassa postauksen toinen osa eli kolme muuta uutta kauneuslempparia!

2 kommenttia :

  1. ...no silloin ne on varmaan melko täydellisiä jos kerran niin mainostat ��

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥