torstai 4. elokuuta 2016

Viimeinen reissu yhdessä

Se kohdistui Suomenlinnaan. Meidän ei tosin pitänyt mennä Suomenlinnaan. Eikä tämä postaus edes kerro Suomenlinnasta. Tämä kertoo kahdesta ihmisestä, joilla oli tarkoitus viettää yhdessä ihana retki, mutta joilla sattui olemaan liput väärään laivaan. Ja kun niin käy elämässä, ei reklamointi auta mitään.

Kuvat ovat viimeiseltä yhteiseltä reissultamme J:n kanssa pariskuntana. Olimme itseasiassa menossa Vallisaareen. Oikeastaan matka kuvaa surkuhupaisen osuvasti parisuhdettamme.

J piti nimittäin houkutella mukaan nauttimaan kesäpäivästä. Yhteinen määränpää kuitenkin löytyi, vaikka se olikin kirjoitettuna vain toisen bucket listaan. Matka satamaan oli vähän tylsä ja mauton, kuten syömäni S-ryhmän lounas, sekä yksinäinen, sillä nautin jäätelöni Tuomiokirkon rappusilla vain omassa seurassani J:n pysytellessä sisätiloissa. Taustalla oli kuitenkin odottava tunne siitä, että kivaa on vielä luvassa.

Satamaan päästyämme ei auttanut vaikka lippuluukulla tilasin kuuluvalla äänellä kaksi lippua Vallisaareen, sillä kohtalolla - tässä tapauksessa lipunmyyjällä - oli muita aikeita. Veneeseenkin noustiin vielä toiveikkaina ja autuaan tietämättöminä siitä, ettemme koskaan pääsisi perille. Epäilyksiä väärästä määränpäästä ilmaantui, kun laivassa ei missään lukenut haluamaamme kohdetta ja viimeistään kun Lonnan saaren kohdalla kuulimme kuulutuksen, jossa ei mainittu Vallisaarta. Siitäkin huolimatta jaksoimme vielä toivoa, että laiva jatkaisi Suomenlinnan jälkeenkin matkaansa Vallisaareen asti.

Ei se jatkanut. Siellä me oltiin. Tyytymättöminä. Väärässä paikassa. Paikassa, joka oli jo ihan nähty. Paikassa, josta halusi vain pois. Jatkokuljetuksia Vallisaareen ei järjestetty.







Liput maksaneena, kaikkeni antaneena toivotan hyvää matkaa sinulle J, mikä ikinä se määränpääsi onkaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥